Autocentrum Norg

Autocentrum Norg Opent Deuren

juli 1, 2017
Gepost door: admin

Het is zover, Autocentrum Norg is open voor zaken. Op zoek naar een occasion of een nieuwe auto? Kom langs of neem contact met ons op!

Na een lange periode van werkzaamheden en voorbereidingen, het finetunen van het logo, de huisstijl en nog veel meer zijn we er eindelijk klaar voor. De eerste prachtexemplaren van auto’s zijn ingekocht en staan inmiddels klaar voor de verkoop.

Niet alleen in onze showroom maar ook op onze website en diverse andere kanalen (waaronder Marktplaats) staan de occasions van Autocentrum Norg te pronken. De verkoopafdeling is ingericht en het pand is op de plaatsing van de reclame na helemaal af!

Autocentrum Norg is een welkome toevoeging voor Norg. Wij wensen Sibastiaan en Peter veel succes, we hebben er alle vertrouwen in dat ze veel mensen blij gaan maken met een nieuwe auto!

De focus van Autocentrum Norg ligt vooral op tweedehands/gebruikte auto’s. Vanuit de vestiging in het prachtige Norg worden auto’s ingekocht (ook op aanvraag). In de showroom hebben mensen de mogelijkheid het aanbod te bekijken.

Uiteraard is het mogelijk om een proefrit aan te vragen. Dit kan telefonisch, per e-mail en natuurlijk ook bij spontane interesse op locatie!

1 reactie

Geef een reactie

5 + 1 =